fbpx

 

VIKEND RADIONICE

 

 

 

Za sve one koji nemaju vremena u toku radne nedelje I žele da iskoriste svoj vikend korisno I kreativno, organizujemo za vas umetničke vikend radionice gde ćete se kroz zabavu I druženje probuditi ili osvežiti svoju kreativnost. Radionice se održavaju svakog vikenda, subotom ili nedeljom, u zavisnosti od interesovanja. Svaki vikend se organizuje drugačija radionica. Na našem sajtu I društvenim mrezama (fb I insta beogradski atelje) možete pratiti koje su teme aktuelne za koji vikend I prijaviti se na vreme jer je broj mesta ograničen. Klikom na svaku od radionica ćete pronaći detaljnije informacije: plan I program radionice, vreme trajanja, cena,  neophodan materijal za rad… za većinu radionica škola obezbedjuje material. Na svakoj strani svake radionice naznačeno je da li je potrebno predznanje u šivenju ili je radionica namenjena apsolutnim početnicima. Trenutno u ponudi imamo sledeće radionice:

 

RADIONICA KOPIRANJA KROJEVA IZ BURDE

Naučite da čitate krojnu sliku, oznake i terminologiju. Otkrijte kako da u par koraka savladate precrtavanje i korigovanje bilo kog kroja iz casopisa.

RADIONICA OBUKE RADA NA MAŠINI ZA POČETNIKE

Naučite kako da koristite mašinu za šivenje, kako da upotrebite sve njene funkcije i prateću opremu, upoznate se sa provlačenjem konca i stopicama.

RADIONICA ŠIVENJA CEGERA

Savladajte osnove korišćenja mašine za šivenje i kroz zabavan rad i opuštenu atmosferu sašijte sebi koristan i unikatan ceger.

RADIONICA ŠIVENJA JASTUČETA ZA IGLE

Ukrasite svoj radni kutak još jednim zanimljivim i korisnim detaljem i a uz to se i dobro zabavite.

RADIONICA ŠIVENJA KUHINJSKE KECELJE

Sašijte i ukrasite po svom ukusu ovaj interesantan i koristan predmet, savladajte osnove na mašini za šivenje i još po neke korisne načine izrade.

RADIONICA ŠIVENJA NESESERA SA POSTAVOM

Neseser, jednobojan ili šaren, sjajan ili lakovan? Na vama je da budete kreativni i ponosni na svojih ruku delo a na nama je da vam u tom procesu pomognemo.

RADIONICA SLIKANJA AKVARELA NA PAPIRU

Naslikajte svoje omiljene motive u vašim omiljenim bojama, opustite se u prijatnoj atmosferi i kreativno se izrazite.

RADIONICA CRTANJA NA TEKSTILU

Savladajte iscrtavanje kontura i kombinovanje boja i valera i iskoristite oslikani komad tekstila za šivenje nekog odevnog predmeta.

RADIONICA SLIKANJA NA SVILI

Ovladajte prastarom kineskom veštinom slikanja svili. Naučite da napravite apstraktne šare i konture na ovom materijalu i savladajte tehnike koje prave kvalitetan i trajni otisak koji će gugo vremena ukrašavati vašu odeću.

 

 

 

Predviđeni termini za održavanje radionica su:   Subotom ili Nedeljom :

 

  • 10-13h (ako traje 3 sata) / 10-14h (ako traje 4 sata)
  • 16-19h (ako traje 3 sata) / 16-20h (ako traje 4 sata)