skip to Main Content

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

  1. Prijava na kurs, radionicu ili individualne časove:

*Grupni časovi – kursevi i radionice

Za sve kurseve I radionice koje su u ponudi na našem sajtu možete se prijaviti putem online prijave, bez obzira na to da li su datumi za grupe vec odredjeni (raspored kurseva za koje je upis trenutno u toku I odredjen im je datum polaska možete pogledati na našoj prvoj strani sajta). Na osnovu minimalnog broja prijava nastojimo da u najkraćem mogućem roku oformimo grupu I odredimo datum početka za odredjeni kurs.

Popunjavanjem našeg online formulara vršite prijavu/zainteresovanost za izabrani kurs I bićete kontaktirani u narednih 48 sati radi dodatnih informacija. Pre slanja prijavne forme potrebno je pročitati  I klikom na Slažem se, potvrdjujete da ste saglasni sa Uslovima poslovanja.

Upis na kurseve I radionice je u toku cele godine.

*Individualni časovi

Individualni časovi se mogu organizvati po dogovoru u toku celog dana I vikendom, u zavisnosti od trenutno slobodnih termina. Može se zakazati I više termina unapred. Na individualnom času može prisustvovati samo jedna osoba.

  1. Uplate za kurseve, jednodnevne radionice I individualne časove

*Kursevi

Da biste rezervisali svoje mesto I potvrdili prijavu za izabrani kurs potrebno je uplatiti ceo iznos kursa ili avans u iznosu 50% vrednosti kursa. Ostatak iznosa uplaćujete dan pred početak kursa.

*Radionice

Da biste rezervisali svoje mesto I potvrdili prijavu za izabranu radionicu potrebno je uplatiti ceo iznos cene radionice.

*Individualni časovi

Datum I vreme, kao I duzina trajanja individualnog časa se zakazuje I uplaćuje unapred u dogovorenom iznosu prema satnici.

*Polaznik je dužan da uplati iznos celog kursa pred pocetak nastave na račun škole. Plaćanje posle početka prvog časa nije moguće.

  1. Vaučeri

U slučaju da želite da poklonite vaučer možete ga poručiti. Pored imena I prezimena korisnika, potrebno je navesti I naziv kursa ili radionice. Nakon uplate iznosa u celosti dobijate vaučer na mail koji može biti iskorižćen u narednih 6 meseci.

  1. Propuštanje časova

U slučaju propuštenog časa nije moguce da polaznik nadoknadi čas u nekoj drugoj grupi. Polaznik može dobiti domaći koje će uraditi i nastaviti program sa svojom grupom.

  1. Povraćaj novca

U slučaju odustajanja od:

*Kursa,  povraćaj novca se vrši 100% cene kursa do 3 dana(72h) pred pocetak, manje od 3 dana (72h) 50% cene kursa. Dan pred početak kursa I na dan kursa ne vršimo povraćaj novca.

*Jednodnevne radionice povraćaj novca se vrši do 24h pred početak radionice.

Dan pred početak radionice I na dan radionice ne vršimo povraćaj novca.

*Individualnog časa minimum 24h  pred održavanje časa novac ne moze biti vraćen zbog remecenja organizacije rasporeda. Pre isteka 24h pred održavanje časa uplaćeni novac ce biti iskorišćen za novi termin. 

Kada je u pitanju paket časova 12h – časovi se moraju iskoristiti u roku od 30 dana.

Kada je u pitanju paket časova 24h – časovi se moraju iskoristiti u roku od 60 dana.

U slučaju da fond časove nije iskorišćen, škola ne snosi odgovoronost za ne iskorišćene časove i nije dužna da izvrši povrat novca.

 

  1. Obaveze polaznika

Škola obezbedjuje alat za rad: mašine, krojačke makaze, metre, špenadle, flis papir, materijal za vežbe I td. U cenu kurseva, radionica I individualnih časova nije uračunat material za rad I pozamanterija od kojih se šiju odevni predmeti – oni su lični izbor koji zavisi od ukusa I platežne mogućnosti polaznika I oni ostaju u njegovom vlasništvu posle kursa.

Polaznici pohadjaju časove u grupi u prethodno dogovorenim terminima koji su fiksni.

  1. Sertifikat

U saradnji sa Burda Style academy izdajemo licencirani sertifikat o uspešno završenom kursu  šivenja. Program kao i tehnike šivenja  su po programu Burda Academy, Brenda koji je prvi u svetu u oblasti šivenja I krojeva kao I sa najdužom tradicijom preko 70 godina. Svi polaznici naše skole dobijaju sertifikat za završeni kurs ukoliko urade sve zadatke i projekte do kraja, bez završnih polaganja.

Back To Top