skip to Main Content

Tematske radionice za početnike

Radionica traje 3h
Cena: 1 800 rsd

Pored obezbeđenog alata za rad i mašine za šivenje, dobijate na poklon i materijal za šivenje cegera. Materijal je obezbedio „E.M.IN“.

Dobro došli na radionicu šivenja cegera!

Ako ste početnik u šivenju, nikada niste ni probali da šijete a imate jaku želju, ili ste možda najzad dobili mašinu za poklon i sada je vreme da je upotrebite a ne znate kako,  radionica je onda baš za vas!

Pored početnih koraka koje ćete napraviti uz našu pomoć, na radionici šivenja cegera ćete naučiti kako da iskrojite i sašijete ceger tj. jednostavnu torbu od raznih materijala vrlo lako i brzo. Izrada se vrši po našem kroju a vrlo lako ćete moći kasnije kod kuće da menjate dimenzije, koristite razne materijale i ukrašavate svoju ceger torbu. U zavisnosti od toga koju vrstu materijala i dimenzije budete koristili za šivenje torbe i sama primena će biti drugačija i raznovrsnija. Tako da ćete lako moći da sašijete finu manju brokatnu torbu ceger ili možda platnenu keper ili teksas zanimljivu ceger torbu za svaki dan i na taj način zamenite nošenje običnih ili ukrasnih kesa interesantnim i unikatnim aksesoarom izrađenim baš po vašem afinitetu i potrebi. Budite ponosni na svoju kreativnost i pokažite je svima.

Radionica je namenjena svima, i onima koji nemaju predznanje u šivenju kao i onima koji znaju da šiju a žele da se zabave.

Back To Top