fbpx

 

 

KURSEVI KROJENJA I ŠIVENJA

 

 

Kursevi krojenja i šivenja su namenjeni onima koji žele na zabavan način, uz druženje da savladaju osnove ovog zanata. Kursevi su interaktivni i zasnovani na praktičnom radu. Na ovim kursevima ćete naučiti osnovne tehnike i veštine šivenja, kako da prilagodite krojne slike svojim merama i kako da napravite odevne predmete od gotovih krojeva. Upoznaćete se sa radom na šivaćoj mašini i svom pratećom opremom kao što su dodatne stopice za šivenje, vrstama materijala koje možete koristiti za odevne predmete i sl. Uz gradivo sa kursa dobićete podsetnik u pisanoj formi koji će biti vodič kroz samostalno šivenje kod kuce. Kurs krojenja i šivenja je podeljen u tri nivoa: početni, srednji i visi. Srednji i viši su koncipirani tako da nadograđujete znanje od prethodnog kursa učeći komplikovanije i finije tehnike izrade, kompleksnije krojeve i teže materijale za izradu. Više informacija možete pronaći ne sledećim linkovima: 

 

 

               

KURSEVI KROJENJA I ŠIVENJA

 Na kursevima krojenja i šivenja ćete naučiti osnovne tehnike i veštine šivenja, kako da prilagodite krojne slike svojim merama i kako da napravite odevne predmete od gotovih krojeva. Upoznaćete se sa radom na šivaćoj mašini i svom pratećom opremom kao što su dodatne stopice za šivenje, vrstama materijala koje možete koristiti za odevne predmete i sl.

KURSEVI ŠIVENJA TORBI

Naučite da napravite na svoj originalan način najčešći modni aksesoar današnjice. Na kursevima šivenja torbi ćete naučiti kako da napravite jednostavnije a kasnije i nešto komplikovanije modele torbi.

KURS ŠIVENJA KORSETA

Na  kursu šivenja korseta naučićete kako da sašijete nekoliko različitih modela korseta i kako da upotrebite različite vrste fišbajna i pertlanja. pored osnovne konstrukcije i osnovnih pravila vrzano za samu izradu naučićete i kako da sami modifikujete osnovni kroj.