fbpx

 

 

KURSEVI KONSTRUKCIJE I MODELOVANJA

 

 

 

 

Konstrukcija i modelovanje je grana u proizvodnji u kojoj se crtaju i izrađuju krojevi za odevne predmete. Konstrukcija znači crtanje tj. izradu osnovnog kroja odevnog predmeta a modelovanje je izmena osnovnog kroja prema željenom modelu. Na ovom kursu ćete kroz praktičan rad naučiti kako da sami napravite osnovne krojeve prema svojim merama ili merama koje želite i izmodelujete ih u modele kakve želite. Kurs je podeljen u tri nivoa: početni, srednji i viši. Za ovaj kurs nije potrebno prethodno predznanje  tako da je namenjen apsolutnim početnicima. Ipak, potrebno je osnovno poznavanje šivenja jer ćete tokom časova dobijati domaće zadatke u vidu krojenja i šivenja uzoraka u prirodnoj veličini koji se rade na času. Kurs je namenjen izradi ženskih odevnih predmeta. Budući da se radi o relativno opširnoj temi, ovaj kurs podeljen je u tri dela: 

 

   

   

  KURS KONSTRUKCIJA I MODELOVANJE – POČETNI

  Upoznajte se sa osnovama izrade krojeva i termine i naučite kako da napravite kroj koji želite kao pravi profesionalac.

  KURS KONSTRUKCIJA I MODELOVANJE – SREDNJI

  Naučite kako da kroz dalji praktičan rad proširite svoje znanje u oblasti haljina i košulja i napravite sami svoj nulti uzorak.

  KURS KONSTRUKCIJA I MODELOVANJE – VIŠI

  Usavršite svoje znanje naprednim kursem konstrukcije i modelovanja i naučite kako da od osnovnog kroja napravite zanimljive i unikatne sakoe i kapute.