fbpx

 

 

KURSEVI KROJENJA I ŠIVENJA

 

 

Kursevi krojenja i šivenja su namenjeni onima koji žele na zabavan način, uz druženje da savladaju osnove ovog zanata. Kursevi su interaktivni i zasnovani na praktičnom radu. Na ovim kursevima ćete naučiti osnovne tehnike i veštine šivenja, kako da prilagodite krojne slike svojim merama i kako da napravite odevne predmete od gotovih krojeva. Upoznaćete se sa radom na šivaćoj mašini i svom pratećom opremom kao što su dodatne stopice za šivenje, vrstama materijala koje možete koristiti za odevne predmete i sl. Uz gradivo sa kursa dobićete podsetnik u pisanoj formi koji će biti vodič kroz samostalno šivenje kod kuce. Kurs krojenja i šivenja je podeljen u tri nivoa: početni, srednji i visi. Srednji i viši su koncipirani tako da nadograđujete znanje od prethodnog kursa učeći komplikovanije i finije tehnike izrade, kompleksnije krojeve i teže materijale za izradu. Više informacija možete pronaći ne sledećim linkovima: 

 

 

 

 

KURS KROJENJE I ŠIVENJE – POČETNI NIVO

Naučite osnove šivenja i korišćenja mašine za šivenje. Napravite sebi nove omiljene odevne predmete u dobroj atmosferi uz našu pomoć.

KURS KROJENJE I ŠIVENJE – SREDNJI NIVO

Proširite svoje znanje kroz savladavanje finesa u izradi i otkrijte načine fine izrade odeće kroz srednji nivo šivenja.

KURS KROJENJE I ŠIVENJE – VIŠI NIVO

Savladajte nešto zahtevniju izradu odevnih predmeta. Napravite sebi unikatan sako i kaput neobičnijeg kroja, boja ili tekstura.