skip to Main Content

Škola šivenja

Beogradski atelje

Beogradski atelje je centar za edukaciju u oblasti šivenja i modelovanja I konstrukcije odeće. Nakon dugih godina provedenih u šivenju (učenju kroz praksu u proizvodnim pogonima, šivenju I dizajniranju u malim dizajnerskim radionicama, revijama, izradama kostima za pozorište I predavanju u drugim školama šivenja), došao je trenutak kada želimo da svoje bogato znanje I iskustvo podelima sa onima koji žele da nauče najlepši I najkreativniji zanat – šivenje.

Obzirom na to da smo jedini u regionu koji ima sertifikovane Burdine predavače,  za kurseve šivenja koristimo Burdine gotove krojeve kao I njihove tehnike šivenja. Što se konstrukcije I modelovanja tiče, koristimo više literatura, od onih koje se koriste na fakultetima do M. Müller & Sohn.

Plan I program kurseva sami osmišljavamo I dosta kurseva, kojih nema u regionu, ćete pronaći upravo kod nas (kupaći, korseti, venčanice, farmerke, šivenje za pse,…) Kontinuirano radimo na usavršavanju naših programa osluškujemo potrebe đaka I na taj način radimo na što boljem program za Vas. Kursevi konstrukcije I modelovanja bazirani na manje teorije više prakse I plan I program je osmišljen tako da sve što učite bude korisno I primenljivo. Nema suvišnih informacija, modeli su moderni I savremeni kao I krojevi koje pravimo na časovima. Osposobljavamo Vas da za minimalno vreme naučite najbitnije i da što pre možete da radite samostalno.

Organizujemo i radionice i kurseve za decu uzrasta 10-15 god koji su osmišljeni sa velikom pažnjom i zeljom da se kroz igru, praktičan rad i zabavu uvedu u kreativan svet gde će kroz praktičan rad moći kreativno da se izraze.

Atelje je specijalizovan za obuku osoba svih uzrasta. Uz naše kurseve možete postati profesionalac u krojenju i šivenju a možete i kao hobista naučiti kako da ispoljite svoju kreativnost.

Back To Top